BÉKÁS Kerékpáros Teljesítménytúra

2019. május 26.

Rajt és Cél:
  Helye: Békásmegyeri McDonalds Pünkösdfürdő Étterem  *  1039 Budapest, Ipartelep u. 1.
  Nyitvatartás: 8:00 - 16:00
  Nevezés: 8:00 - 9:30 között folyamatosan
  Indulás: 8:30 - 10:00 között folyamatosan

Jelen regisztrációval megkönnyítheted nevezésed, mert így a helyszínen nem kell bajlódni a nevezési lap kitöltésével, kizárólag a választott távnak megfelelő nevezési díjat kell előkészítened és az előnevezetteknek fentartott helyen jelentkezni.


Név:
e-mail:
Telefon:
Születés dátuma:
Táv:
Póló méret:
Kupa:
Kerékpáros Teljesítménytúra Kupa - tervezett teljesítés
2019-ben kérek értesítést a BVKK programjairól
 

A regisztráció során megadtott személyes adatok jogosultjaként a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján jelen nyilatkozom útján kifejezetten hozzájárulok, hogy a Békásmegyeri Vándor Kerékpáros Klub (BVKK), mint adatkezelő a közöttünk a regisztráció/nevezés során létrehozandó jogviszony teljesítéséhez, e jogviszonyból eredő jogok gyakorlásához, illetve kötelezettségek teljesítéséhez elengedhetetlen a regisztráció/nevezés során megadott adataimat megismerje, és azokat kezelje.
Kijelentem, hogy a BVKK Adatkezelési Szabályzatát és az adatvédelmi tájékoztatóját megismertem, és megértettem, továbbá annak alkalmazását jelen nyilatkozatban foglalt adatkezelésre elismerem.
Kijelentem továbbá, hogy a BVKK a tervezett adatkezelésről megfelelően tájékoztatott.
Jelen hozzájárulásom önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapul és egyértelmű kinyilvánítása annak, hogy a BVKK által fentiek szerint végzett adatkezeléshez hozzájárulásomat megadom. 

Az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatót megértettem, elfogadom.

 

Ellenőriztem és nyilatkozom, hogy azok regisztrációnál megadott adataim a valóságnak megfelelnek.

A nevezés során megadott személyes adatok jogosultjaként a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján jelen nyilatkozom útján kifejezetten hozzájárulok, hogy a Békásmegyeri Vándor Kerékpáros Klub (BVKK), mint adatkezelő a közöttünk a nevezés során létrehozandó jogviszony teljesítéséhez, e jogviszonyból eredő jogok gyakorlásához, illetve kötelezettségek teljesítéséhez elengedhetetlen a nevezés során megadott adataimat megismerje, és azokat kezelje.
Kijelentem, hogy a BVKK adatkezelési szabályzatát és az adatvédelmi tájékoztatóját megismertem, és megértettem, továbbá annak alkalmazását jelen nyilatkozatban foglalt adatkezelésre elismerem.
Kijelentem továbbá, hogy a BVKK a tervezett adatkezelésről megfelelően tájékoztatott. 
Jelen hozzájárulásom önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapul és egyértelmű kinyilvánítása annak, hogy a BVKK által fentiek szerint végzett adatkezeléshez hozzájárulásomat megadom. 

Nyilatkozom, hogy a bvkk.hu honlapon közzétett Általános szabályokat és rendelkezések című tájékoztatók megismertem és elfogadom.

Az általános szabályokat és rendelkezéseket megismertem és elfogadom.35 km nevezési díj:   700 Ft/fő kedvezmény: Magyar Turista kártya 100 Ft/fő
63 km nevezési díj: 1000 Ft/fő kedvezmény: Magyar Turista kártya 200 Ft/fő
103 km nevezési díj: 1500 Ft/fő kedvezmény: Magyar Turista kártya 200 Ft/fő

Felsőoktatási jogviszonnyal rendelkező indulók a Budapesti Egyetemi-Főiskolai Szövetség támogatásával nevezési díj fizetése nélkül indulhatnak és sikeres teljesítés esetén kupát kapnak!